Ózonos Klíma Tisztítás


Leírás

Ózonos klíma tisztítás
A tisztítás a gépkocsi megbontása nélkül 20-30 perces időtartamot igényel. Évente egyszer javasolt a tisztítást elvégezni, lehetőség szerint a nyári szezon előtt. Tisztítás után a belső tér kellemesebb illatú lesz, megelőzve ezzel a betegséget és növelve az autó komfort- és használati értékét.
A járműklíma tisztítás során nem csak a légkondicionáló berendezés tisztítása történik meg, hanem az egész autó baktérium, és vírusmentes lesz, valamint a kellemetlen szagok, dohányszag is eltűnnek.

Részletek

biztosítja
5990 Ft

Rólunk

Szlogen

Ön is szereti autóját? Mert mi IGEN

Kik vagyunk?

Társaságunk 1998-tól mint KFT működik, székhelyünk Budapesttől 8 km-re, Maglódon található. Itt nyitottuk meg 2006. szeptemberében európai színvonalú szervizünket, melyben ügyfeleink minél magasabb színvonalú kiszolgálására törekszünk.

Értékesítési tevékenységünk igen széleskörű: motorkerékpár, személygépkocsi, kisteherautó, jeep, targonca, földmunkagép, ipari és mezőgazdasági tehergépkocsi, kamion, pótkocsi; új, valamint hidegen futózott gumiabroncsok. Szolgáltatásaink körébe tartozik a korszerű technológiával történő tömlő és köpenyjavítás, vulkanizálás, profil utánvágás, szerelés, centrírozás.

Cégünk azon túl, hogy személy- és tehergumiabroncsokat, acél és könnyűfém tárcsákat, hóláncokat, motorolajat, autófelszerelési és autóápolási termékeket forgalmaz, gépjárművek teljes körű szervizelését is vállalja.

Szolgáltatásaink körébe tartoznak:
-komputeres futóműellenőrzés és -javítás
-klímatisztítás és karbantartás
-olajcsere
-hibakód-kiolvasás
-acél- és könnyűfémtárcsa javítás
-gumihotel
-műszaki vizsga
-TPMS szenzor értékesítés, tanítás

Cím

Gábor Áron utca 2, Maglód

Útvonaltervezés

Nyitvatartás

hétfő

08:00 – 17:00

kedd

08:00 – 17:00

szerda

08:00 – 17:00

csütörtök

08:00 – 17:00

péntek

08:00 – 17:00

szombat

08:00 – 13:00

vasárnap

Zárva