Klímatöltés, vagy (Klíma Töltés +Ózonos Tisztítás Csomag)


Leírás

Bizonyos tömítetlenségek miatt a hűtőközeg autónk klímarendszeréből környezetbe kerülhet. Az alacsony hűtőközeg mennyiséggel, nem hatékonyan működő autóklíma megnövekedő üzemanyag fogyasztást, nagyobb a káros anyag kibocsátást eredményezhet. A megfelelő komfortérzet eléréséhez és egészsége érdekben szükséges, hogy autója légkondicionálója hatékonyan és hibátlanul működjön.


A klímaberendezések évente hűtőközegük 10-20%-át veszítik el, ami befolyásolja működésüket, rontja hatékonyságukat.
Ennek köszönhetően a hibátlanul működő klímaberendezés is hűtőközeg pótlást (klímatöltés) igényel bizonyos időszakonként.

Részletek

biztosítja

Rólunk

Szlogen

Ön is szereti autóját? Mert mi IGEN

Kik vagyunk?

Társaságunk 1998-tól mint KFT működik, székhelyünk Budapesttől 8 km-re, Maglódon található. Itt nyitottuk meg 2006. szeptemberében európai színvonalú szervizünket, melyben ügyfeleink minél magasabb színvonalú kiszolgálására törekszünk.

Értékesítési tevékenységünk igen széleskörű: motorkerékpár, személygépkocsi, kisteherautó, jeep, targonca, földmunkagép, ipari és mezőgazdasági tehergépkocsi, kamion, pótkocsi; új, valamint hidegen futózott gumiabroncsok. Szolgáltatásaink körébe tartozik a korszerű technológiával történő tömlő és köpenyjavítás, vulkanizálás, profil utánvágás, szerelés, centrírozás.

Cégünk azon túl, hogy személy- és tehergumiabroncsokat, acél és könnyűfém tárcsákat, hóláncokat, motorolajat, autófelszerelési és autóápolási termékeket forgalmaz, gépjárművek teljes körű szervizelését is vállalja.

Szolgáltatásaink körébe tartoznak:
-komputeres futóműellenőrzés és -javítás
-klímatisztítás és karbantartás
-olajcsere
-hibakód-kiolvasás
-acél- és könnyűfémtárcsa javítás
-gumihotel
-műszaki vizsga
-TPMS szenzor értékesítés, tanítás

Cím

Gábor Áron utca 2, Maglód

Útvonaltervezés

Nyitvatartás

hétfő

08:00 – 17:00

kedd

08:00 – 17:00

szerda

08:00 – 17:00

csütörtök

08:00 – 17:00

péntek

08:00 – 17:00

szombat

08:00 – 13:00

vasárnap

Zárva